Serie A

Γιουβέντους – «Έκλεισε» Λοκατέλι

Στη Γιουβέντους θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Μάνουελ Λουκατέλι. Η «Μεγάλη Κυρία» ήρθε σε συμφωνία με τη Σασουόλο προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός ο παίκτης. Στα 35 εκατομμύρια ευρώ η οψιόν αγοράς.

17.08.2021 | 18:47

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της Γιουβέντους με τον Μάνουελ Λοκατέλι από τη Σασουόλο. Σύμφωνα με Φαμπρίτζιο Ρομάνο ο Ιταλός κεντρικός χαφ, θα αγωνίζεται στη «Μεγάλη Κυρία» με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του θα είναι πενταετές με ετήσιες απολαβές στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια που το Euro 2020 βρίσκονταν σε εξέλιξη και αναμένεται η υπόθεση ανάμεσα στις δυο πλευρές, να λάβει αίσιο τέλος.

Ο Λοκατέλι ξεκίνησε την καριέρα του στην Μίλαν, στην οποία έπαιξε την τριετία 2015-2018,ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο φορώντας την φανέλα των «Ροσονέρι» 33 φορές χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα. Η πορεία του στην Σασουόλο, ήταν αυτή που τον καθιέρωσε στην βασική ενδεκάδα της εθνικής Ιταλίας στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή