Euroleague

Γιατρός Παρτιζάν: «Έσπασε ο τένοντας του Έξουμ»

Ο Γιατρός της Παρτιζάν έκανε γνωστό πως ο Ντάντε Έξουμ έσπασε τον τένοντά του, μετά το ξύλο στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

28.04.2023 | 09:40

Άγρια επεισόδια εκδηλώθηκαν στη Μαδρίτη, με εικόνες που δεν έχουν θέση στον αθλητισμό. Ο πιο άτυχος της βραδιάς, ήταν ο Ντάντε Έξουμ. Ο Αυστραλός γκαρντ «σωριάστηκε» στο έδαφος μετά την σοκαριστική λαβή του Γιαμπουσέλε και τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mozzart Sport, ο άσος της Παρτιζάν έσπασε τον τένοντα του δακτύλου στο αριστερό του πόδι, ενώ την ίδια στιγμή ο γιατρός της ομάδας αναφέρει πως πιθανόν να έχει υποστεί σοβαρό πρόβλημα και στην σπονδυλική του στήλη. «Έσπασε ο τένοντας του Έξουμ, μπορεί να έχει καταστραφεί η σπονδυλική του στήλη!
Θα δούμε αν υπάρχουν κατάγματα» λέει ο γιατρός της Παριτιζάν.

Μάλιστα κυκλοφορεί βίντεο τη στιγμή που ο Έξουμ αποχωρεί από το «Wizink Center» και δέχεται την υποστήριξη από τους φίλους της Παρτιζάν:

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή