Basket League

Γιατράς: «Η Τρίτη θέση είναι το δικό μας πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί»

Ο τεχνικός του Προμηθέα Πάτρας Μάκης Γιατράς δήλωσες ευχαριστημένος με την Τρίτη θέση που κατέλαβε η ομάδα του μετά και τους μικρούς τελικούς.

23.06.2022 | 21:42

Ο Μάκης Γιατράς και η ομάδα του κατέκτησαν την 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, αφού κέρδισαν την σειρά των μικρών τελικών κόντρα στην Λάρισα.

Η ομάδα από την Πάτρα βρέθηκε πίσω στην σειρά 2-0 από την Λάρισα. Παρόλα αυτά ο Προμηθέας κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει την 3η θέση.

Μετά το τέλος του 5ου αγώνα απέναντι στην Λάρισα ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα και την έκβαση της σεζόν, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 50χρονος τεχνίκος:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, δεν περίμενα να έχει τόσο κόσμο σήμερα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που γουστάρει την ομάδα και θέλει να πετυχαίνει. Η 3η θέση ήταν το δικό μας πρωτάθλημα, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της σειράς και δικαιωθήκαμε. Υπόσχομαι πως του χρόνου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα»

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή