Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το International Football Performance Conference | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το International Football Performance Conference

Ομιλητές στο συνέδριο μεταξύ άλλων οι Βιεϊρίνια και Χαριστέας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το Διεθνές Συνέδριο Απόδοσης Ποδοσφαίρου στις 29 και 30 Μαΐου 2021.Στο 1st INTERNATIONAL SPORTS PERFORMANCE CONFERENCE θα παρουσιαστούν τα πιο πρόσφατα διεθνή δεδομένα στην αθλητική απόδοση στο ποδόσφαιρο. Νέες τεχνολογίες στον έλεγχο της απόδοσης με τη συμμετοχή της STATSPORTS, της κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως φορητών μικροσυσκευών.

Παράλληλα, η εταιρεία ZONE7 θα παρουσιάσει την καινοτόμο μέθοδο για τη πρόληψη τραυματισμών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence).

Κορυφαίοι αθλητές όπως ο Andre Vieirinha, ο Άγγελος Χαριστέας, καθώς επίσης και ομιλητές από κορυφαίες ομάδες όπως ARSENAL, SPORTING LISBON, PSV Eindhoven, Εθνική Ουκρανίας και Έλληνες και Κύπριοι γυμναστές με διεθνή καριέρα , θα παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα διεθνή δεδομένα στην αθλητική απόδοση στο ποδόσφαιρο.

Αν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαίρου, προπονητής, αναλυτής, γυμναστής ποδοσφαίρου και φοιτητής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να χάσεις αυτό το μοναδικό γεγονός.

Εξασφάλισε τη θέση σου τώρα απόκτησε τώρα το εισιτήριό σου σε προνομιακή τιμή #EarlyBird στο παρακάτω link https://sportsedu.eu/schedule/

PLANET SPORTS