Media

Γη της ελιάς – Ετοιμάζεται να φύγει κρυφά από όλους

Στο αποψινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς, o Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του.

23.05.2022 | 11:05

Στο αποψινό επεισόδιο (200) στη Γη της Ελιάς, η Βασιλική βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία  καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού παραμένει σταθερά κρίσιμη. Η επανεμφάνιση του Ανέστη στο χωριό ταράζει τη Μαρίνα και την Ευτυχία, ενώ ο Κουράκος τον προειδοποιεί πως στην πρώτη στραβοτιμονιά που θα κάνει, θα τον κλείσει πάλι στη φυλακή. Η Εύα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη για τη στάση που κρατά απέναντί της. Ωστόσο, εκείνος δεν θέλει περαιτέρω δεσμεύσεις.

Η αναβολή του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου φαντάζει ως η μόνη λύση μπροστά στο πρόβλημα που προέκυψε με το σπίτι όπου επρόκειτο να μετακομίσουν. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πιέζει τον Δημήτρη να του παραδώσει τα λάφυρα της ληστείας. Eκείνος με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθηνά.

Ο Φίλιππος αγοράζει το θερμοκήπιο από την Άννα και τον Λεωνίδα, και τους δίνει μια οικονομική ανάσα. Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, κρυφά από όλους, με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του.

Πηγή: Zappit

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή