ΣΠΟΡ

ΓΓΑ – Φοράει ξανά σκουφάκι ο Μαυρωτάς

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Ανοιχτής θάλασσας το Σαββατοκύριακο.

09.09.2021 | 22:00

Μια ιδιαίτερη συμμετοχή εκλεκτού μέλους της οικογένειας του υγρού στίβου. Παλιάς μεγάλης δόξας του ελληνικού αθλητισμού και νυν αξιωματούχου της αθλητικής ηγεσίας. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water. Όλων των κατηγοριών. Που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (11-12/9) στην Παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρα Σπίτια.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, με τις πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες υδατοσφαίρισης, θα πάρει μέρος στα 2,5 χλμ. της κατηγορίας των Masters.

Ο κ. Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Ο αθλητισμός είναι φάρμακο και δεν πρέπει να αγνοούμε τη δοσολογία. Ιδιαίτερα στους δύσκολους μήνες της πανδημίας, όπου πλέον με τον εμβολιασμό έχουμε μια λύση για να ξεκλειδώνουν σιγά-σιγά όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις.

Συμμετέχοντας στους αγώνες βετεράνων μαραθώνιας κολύμβησης στα Άσπρα Σπίτια. Θέλω να στηρίξω την προσπάθεια και να περάσω το μήνυμα ότι ο αθλητισμός με κανόνες και οργάνωση συνεχίζεται. Στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας. Καθώς και ότι ο πρωταθλητισμός μπορεί να έχει ημερομηνία λήξης, ο αθλητισμός όμως όχι…». Και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα, εξάλλου, θεωρώ ότι διαθέτει ο ιδανικούς «στίβους» για την ανάπτυξη του Open Water».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή