Διεθνή

«Φορτσάτη» έρχεται στη Τούμπα η Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν διέλυσε την Ντε Χααγκ με σκορ 4-0.

01.11.2020 | 20:15
Μετά την εκτός έδρας επικράτηση με 2-1 απέναντι στην Ομόνοια, η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, Αϊντχόφεν επικράτησε με 4-0 της Ντε Χαάγκ, δείχνοντας πώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, η ομάδα του Σμιντ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, αφού είχε μερικές πολύ καλές στιγμές.
Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό της συνάντησης ο Ζαχαβί, ευστοχώντας από την βούλα του πέναλτι. Μέχρι τη λήξη των πρώτων 45′, η PSV ήταν καταιγιστική, δημιουργώντας τουλάχιστον 4-5 καλές ευκαιρίες ακόμη, χωρίς ωστόσο να φτάσει σε δεύτερο τέρμα.
Αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, το κατάφερε στα πρώτα 6 λεπτά της επανάληψης. Ο Μαντουέκε στο 51′ έκανε το 2-0, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Στο 84ο λεπτό, ο Τόμας έφτασε το σκορ στο 3-0, ενώ το “κερασάκι” στη τούρτα έβαλε ο Μαντουέκε στο 93′, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Μποσκάλ, Τέζε, Τόμας (86’ Λουίς Φελίπε), Ζούνιορ (74’ Λεντέσμα), Σανγκαρέ, Φέιν, Ιατάρεν (46’ Μαξ), Γκέτσε (88’ Σαϊμπάρι), Ζάζαβι, Μάλεν (46’ Μαντουέκε)

Ντε Χαάγκ: Κούπμανς, Ντελ Φάμπρο, Πίνας, Βαν Έουικ, Ρατιού (Πασκού 45′), Φαγέ (Τσικ 77′), Μπουράρντ (Αρβάιλερ 60′), Ρίγκο, Γκουζένς (Έμκιενς 77′), Φίλιπ, Κράμερ (Καρέλης 60′)

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή