Uncategorized

Φενέρμπαχτσε – Πέλκας: Σκέψεις για ΠΑΟΚ

Φενέρμπαχτσε - Πέλκας: Σκέψεις για ΠΑΟΚ. Οι Τούρκοι βάζουν τον Δικέφαλο του Βορρά στο… παιχνίδι για τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό.

23.11.2021 | 23:23

Οι Τούρκοι με δημοσίευμά τους εμπλέκουν τον Δημήτρη Πέλκα σε μεταγραφικό σενάριο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο ΠΑΟΚ. Διότι η εκτίμησή τους είναι πώς είναι ανοικτό το σενάριο να μην συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Η ιστοσελίδα «posta.com.tr» βάζει σε νέα δεδομένα το μέλλον του Έλληνα διεθνή της Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Πέλκας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βίτορ Περέϊρα και ενδέχεται τον Ιανουάριο να αποχωρήσει. Εδώ, πάντως, υπάρχει μια σημαντική παράμετρος σε αυτή την υπόθεση. Η παραμονή του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν ότι μέσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Λιόν, η Ντιναμό Μόσχας αλλά και ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στο σχετικό άρθρο αναφέρεται ότι η τιμή του έχει πέσει αρκετά και είναι πιο κάτω από τα 10 εκατομμύρια που ζητούσε η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πριν από έναν χρόνο. Θυμίζουμε ότι η Φενέρ τον είχε αγοράσει από τον ΠΑΟΚ αντί 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έλληνας διεθνής, πάντως, μπορεί να είναι μακριά από την Ελλάδα. Αλλά αντιμετώπισε φέτος ελληνική ομάδα. Στη φάση των ομίλων του Europe League, η Φενέρμπαχτσε είναι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό. Στο ματς της Κωνσταντινούπολης, δε, ο Πέλκας άγγιξε το γκολ στο 56′, με το σκορ 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Η προσπάθειά του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βατσλίκ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή