Euroleague

Ευρωλίγκα: Κάτας και Πρίφτης συναντήθηκαν στην Βαρκελώνη

Ο Όντεντ Κάτας και ο Δημήτρης Πρίφτης συναντήθηκαν στο πλαίσιο του καθιερωμένου ραντεβού των προπονητών της Ευρωλίγκα στην Βαρκελώνη.

22.06.2021 | 19:37

Οι προπονητές των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Ευρωλίγκα την νέα σεζόν συναντήθηκαν στην Βαρκελώνη και ανάμεσα τους ήταν οι Όντεντ Κάτας, Γιώργος Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πρίφτης. Από την μια ο Ισραηλινός τεχνικός βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό, ο δεύτερος για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο Πρίφτης λόγω της επιστροφής της Ούνικς στην Ευρωλίγκα.

Βέβαια, το τοπίο δεν αναμένεται να είναι το ίδιο το επόμενο διάστημα. Αρχικά ο Κάτας συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, συνεπώς δεν θα είναι κόουτς Ευρωλίγκας του χρόνου. Παράλληλα, ο Πρίφτης, ο οποίος οδήγησε τους Ρώσους στην επιστροφή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αναμένεται  να παραμείνει, αλλά ως προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα.

Έτσι, ο μόνος σίγουρος και για το ότι θα προπονεί στην Ευρωλίγκα αλλά και για το ποια ομάδα θα κοουτσάρει είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναφέρει τους Ερυθρόλευκους σε τροχιά πλέι οφ τουλάχιστον. Τέλος, πέρα από το αμιγώς ελληνικό ενδιαφέρον, το παρών έδωσαν οι προπονητές όλων των υπολοίπων ομάδων, όπως ο προπονητής της χρονιάς, Εργκίν Αταμάν, ο δικός μας, Γιάννης Σφιαρόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή