Bundesliga

Eύκολα η Μπάγερν, διατηρήθηκε στην κορυφή

Δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Μπόχουμ με 3-0 στην «Αλιάντς Αρίνα» η Μπάγερν με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην κορυφή.

11.02.2023 | 18:27

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Μπάγερν στην «Αλιάντς Αρίνα» κόντρα στην Μπόχουμ την οποία και συνέτριψε με 3-0 με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην κορυφή ανεξαρτήτου τι θα συμβεί στο απογευματινό ματς (19.30) στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» ανάμεσα στην Λειψία και την Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα του Σταφυλίδη άντεξε για 42 λεπτά στο Μόναχο όταν ο Μίλερ μετά από μπέρδεμα άνοιξε το σκορ για τους «Βαυαρούς». Ο Κομάν στο 64′ έκανε το 2-0 και ο Γκνάμπρι στο 77′ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το καθήκον της έκανε η Ντόρτμουντ η οποία επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Βέρντερ Βρέμης μέσα στο «Βεζερστάντιον» παίρνοντας ιδανική ρεβάνς από την απίστευτη ήττα στο ματς του πρώτου γύρου με 3-2 ενώ κέρδιζε με 2-0 μέχρι το 89′. Με αυτή την νίκη οι «Βεστφαλοί» βρίσκονται στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Ο Γκίτερς άνοιξε το σκορ στο 87′ και ο Μπραντ στο 85′ σφράγισε την νίκη της ομάδας του.

Δύσκολη νίκη με ανατροπή από την Φράιμπουργκ και με μεγάλο πρωαγωνιστή τον Γκρίφο που σκόραρε δις επικρατώντας με 2-1 της Στουτγάρδης στην «Γιουρόπα Μπανκ Αρίνα». Με αυτήν την νίκη οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 37 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 16η με 16. Ο Φίχριχ στο 30′ άνοιξε το σκορ για τους «Σουηβούς» με την Φράιμπουργκ να πετυχαίνει γκολ με τον Ντόαν στο 52′ αλλά να ακυρώνεται. Όμως ο Γκρίφο με δυο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι στο 60′ και στο 84′ της έδωσε την νίκη.

Μετά από δυο σερί ήττες η Λεβερκούζεν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Χόφενχάιμ με 3-1 στην «Ράιν Νέκαρ Αρίνα». Ο Άντριχ στο 6′ άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες» με τον Ντιαμπί στο 47′ να διπλασιάζει τα τέρματα και τον Χλόζεκ στο 56′ να κάνει το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 77′ με τον Νσόκι.

Τέλος με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Μάιντς της Άουγκσμπουργκ με τους Λι στο 21′ και Ονισίβο στο 24′ να κάνουν το 2-0. Ο Ντεμίροβιτς με πέναλτι στο 28′ μείωσε για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Λι στο 52′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή