Premier League

Εύκολα η Άρσεναλ και ξανά στην κορυφή

Εύκολα πέρασε από το «Κομιούνιτι Στέιντιουμ» η Άρσεναλ κερδίζοντας με 3-0 την Μπρέντφορντ και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

18.09.2022 | 16:29

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες η Άρσεναλ συνέτριψε με 3-0 την Μπρέντφορντ στο «Κομιούνιτι Στέιντιουμ» και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 17′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σακά, ο Σαλιμπά πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στα δυο δοκάρια και πέρασε ξεκάθαρα την γραμμή για να γίνει το 0-1. Στο 28′ ο Ζεσούς με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 49′ ο Βιέιρα με δυνατό σουτ έκανε το 0-3.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Ράγια επενέβη σε δυνατό σουτ του Σάκα ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι στο 91′, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, για λογαριασμό της Άρσεναλ, ο Ίθαν Νουανέρι, και σε ηλικία 15 ετών και 180 ημερών έγινε ο νεότερος που παίρνει χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ(Τόμας Φρανκ): Ράγια, Μι, Γιάνσον, Αγιέρ, Χίκεϊ, Χένρι, Γένσεν (69′ Μπαπτίστ), Ντασίλβα (63′ Ντάμσγκαρντ), Γιάνελτ (63′ Ονιέλκα), Τόνεϊ, Εμπεούμο (76′ Βίσα)

ΑΡΣΕΝΑΛ(Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τίρνεϊ, Γουάιτ (86′ Τομιγιάσου), Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Παρτέι (78′ Λοκόνγκα), Σακά (90’+2′ Μαρκίνιος), Μαρτινέλι (78′ Ενκέτια), Βιέιρα (90’+2′ Νουανέρι), Τζάκα, Ζεσούς

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή