«Έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ο Εντσάμ» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | «Έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ο Εντσάμ»

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Εντσάμ, σύμφωνα με τους Σκωτσέζους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Scottish Sun», η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον Εντσάμ και το μόνο που απομένει είναι να μείνει ο Γάλλος ελεύθερος από τη Σέλτικ.Ο 25χρονος μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα κι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ένωση.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι έτοιμος να αφήσει τη Σέλτικ με μόνιμη μεταγραφή, με την εφημερίδα The Scottish Sun να αναφέρει ότι έχει έρθει σε συμφωνία 1 εκατομμυρίου £ ανά έτος αλλού.

Ο 25χρονος παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο αλλά δυστυχώς δεν βρήκε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην Μαρσέιγ. Τα θετικά νέα για τους οπαδούς της Σέλτικ είναι ότι μια νέα μεταγραφή του Εντσάμ είναι πολύ κοντά.

Ο Εντσάμ έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την ΑΕΚ. Ο παίκτης θα μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος αν η Σέλτικ δεν ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του. Η απομάκρυνσή του από την ομάδα θα ήταν ευεργετική για τα οικονομικά του συλλόγου, καθώς θα ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Δεν είναι ιδανική κατάσταση αλλά η Σέλτικ πρέπει να κάνει ότι μπορεί ώστε ο Εντσάμ να παραχωρηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS