Champions League

European Super League ESPN : «Κανονικά στα ημιτελικά οι “αποστάτες”»

European Super League ESPN : Όπως μετέδωσε το Αμερικανικό δίκτυο θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι ημιτελικοί του Champions αλλά και του Europa League.

20.04.2021 | 16:40

Ο πόλεμος… μαίνεται ανάμεσα στις ομάδες που αποφάσισαν την δημιουργία της European Super League και της UEFA. Ωστόσο η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία φέρεται διατεθειμένη να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στις ομάδες προκειμένου να αλλάξουν γνώμη και τελικά να επιστρέψουν στις τάξεις της.

Σύμφωνα με το έγκυρο Αμερικανικό δίκτυο ESPN, τα ημιτελικά τόσο του Champions όσο και του Europa League θα διεξαχθούν κανονικά. Δηλαδή οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες στην πρώτη διοργάνωση και οι δύο από τις τέσσερις στη δεύτερη θα λάβουν κανονικά μέρος. Και στη συνέχεια θα αποσαφινιστεί το τι ακριβώς θα συμβεί με αυτές τις ομάδες.

Να θυμίσουμε ότι στο Champions League, αγωνίζονται οι Ρεάλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο Europa είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Η UEFA φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να πήρε την απόφαση να μην αποβάλει άμεσα τις ομάδες από τις τάξεις της, κάτι που φυσικά θα προκαλούσε αναστάτωση στη διοργάνωση εν όψει των αγώνων που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

«Κύριοι, κάνετε λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξετε γνώμη», είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απευθυνόμενος στους «αποστάτες» σήμερα από το συνέδριο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή