Πόλο

Εθνικός – Πασένσε 25-4: «Βούλιαξε» τις Ρουμάνες [pic]

Πρώτη σκόρερ η Κοντονή με 6 γκολ που ανέκαμψε με τον πιο πειστικό τρόπο από την χθεσινή ήττα στο γκολ με το «μεγαθήριο» Οριζόντε Κατάνια.

19.11.2021 | 13:56

Την πρώτη της νίκη στη φετινή LEN Euroleague Γυναικών, πέτυχε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, το πρωί της Παρασκευής (19/11) στο Οπόρτο, στον δεύτερο αγώνα της για τον Δ’ Όμιλο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς επικράτησε άνετα της ρουμανικής Πασένσε με 25-4, επιβεβαιώνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο την αγωνιστική της ανωτερότητα στα «χαρτιά» και άφησε πίσω της την πικρή ήττα στο γκολ από την πολυνίκη της διοργάνωσης, Οριζόντε Κατάνια.

Ο Μάρκο Μίσιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του (σκόραραν οι 10 από τις 13), μιας και η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη. Κορυφαίες σκόρερ για τον Εθνικό οι Κοντονή και Μπάκοτς με 6 και 5 γκολ αντίστοιχα. Ο Εθνικός τώρα στρέφει την προσεχή του σε έναν ακόμη πανίσχυρο αντίπαλο, τη Σαμπαντέλ, με την οποία αγωνίζεται το βράδυ της Παρασκευής (21:00).

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 7-1, 5-2, 8-1.

Εθνικός (Μίσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Χαραλαμπίδη Ιω., Ελληνιάδη 2, Κοντονή 6, Μπάκοτς 5, Χατζηκυριακάκη 2, Μπερίκου 3, Ρακιτζή 1, Γκοτζιά 1, Μπενέκου Ιόλη 1, Καραμπέτσου 3, Φερεντίνου.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή