Διεθνή

Εθνική Σλοβενίας: Αποθέωση Πρέπελιτς για Ντόντσιτς

Τη δήλωση ότι Λούκα Ντόντσις είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου έκανε ο συμπατριώτης του Ντόντσιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, μετά την πρόκριση της εθνικής τους ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

05.07.2021 | 23:12

Ο…σεληνιασμένος Luka Doncic με μια επική εμφάνιση έστειλε τη Σλοβενία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά τη νίκη των Σλοβένων μέσα στο Κάουνας. Ο  επίσης Σλοβένος, Κλέμεν Πρέπελιτς που αγωνίζεται με τη φανέλα της Βαλένθια σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας των παικτών είπε μεταξύ άλλων, πως ο Ντοντσιτς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, δείχνοντας έτσι τη χαρά του για την πρόκριση της Εθνικής τους ομάδας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Αναλυτικά ο Κλέμεν Πρέπελιτς δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου παίζει στην ομάδα μας. Ο Λούκα Ντόντσιτς το απέδειξε αυτό για ακόμη μία φορά, είναι εκπληκτικός. Χωρίς εκείνον, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. «Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ποιος είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Πριν από τέσσερα χρόνια και πριν γίνει ντραφτ, αρκετοί ήταν που αμφέβαλαν για εκείνον. Αλλά, τώρα επιβεβαιώνει το επίπεδό του σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λούκα είναι μαζί μας στην εθνική ομάδα».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή