Εθνικές Ομάδες

Εθνική: Ενάντια στην Νορβηγία του Χάαλαντ

Η Γαλανόλευκη δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν.

06.06.2021 | 09:57

Η εθνική Ελλάδας δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι για την φετινή περίοδο, μια εβδομάδα προτού αρχίσει το Euro, με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζουν την Νορβηγία(20.00 CosmoteSport1, Open TV). O Τζον Φαν Σχίπ ο οποίος είδε πως οι ποδοσφαιριστές του τα πήγαν εξαιρετικά απέναντι στο Βέλγιο, θέλει να παρακολουθήσει και απόψε κάτι παρόμοιο και γι αυτό τον λόγο η εντεκάδα που αναμένεται να παρατάξει είναι σχεδόν ίδια με του παιχνιδιού κόντρα στους Βέλγους.

Κάπως έτσι σε διάταξη 4-2-3-1 ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από την εστία, με τους Ανδρούτσο, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Γαλανόπουλος με τον Μπουχαλάκη, με τον Μπακασέτα μπροστά τους σε ελευθερο ρόλο και τους Μασούρα και πιθανότατα Πέλκα στα άκρα.

Στην κορυφή της επίθεσης όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί ο Παυλίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή της Γαλανόλευκης θα βρίσκονται επίσης οι Διούδης, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Σάλιακας, Πούγγουρας, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κούτρης, Σιώπης και Τζόλης.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή