Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Οι σκέψεις Φαν’τ Σχιπ για τη Σουηδία

Ποιοι είναι οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

11.10.2021 | 21:29

Πανέτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στη Σουηδία είναι η Εθνική Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του «τελικού» με τους Σκανδιναβούς. Ενός αγώνα που θέλει θετικό αποτέλεσμα, ή καλύτερα τη νίκη. Προκειμένου να έχει ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022.

Η προπόνηση της Εθνικής κύλησε χωρίς προβλήματα. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ όπως συνηθίζει δεν έδειξε ενδεκάδα. Αναφορικά δηλαδή με το ποιους θα ξεκινήσει. Σε αντίθεση με τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας. Που έκανε γνωστή την αρχική του σύνθεση από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως είναι γνωστό, εκτός αγώνα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Και έτσι δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Όλα δείχνουν ότι ο Φαν΄τ Σχιπ, δεν θα κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς με το Κόσοβο. Σε περίπτωση που ο Ολλανδός θελήσει να παίξει και πάλι με τρεις στην άμυνα, όλα δείχνουν ότι τη θέση του Τζαβέλλα θα πάρει ο Σταφυλίδης. Δίπλα σε Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο. Φανέλα βασικού φαίνεται να διεκδικεί και ο Δημήτρης Πέλκας.

Οι μόνοι «σίγουροι» πρέπει να θεωρούνται ο Βλαχοδήμος στο τέρμα. Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Τσιμίκας στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Σιώπης στο κέντρο. Ενώ βασικοί όλα δείχνουν ότι θα είναι και οι Μπακασέτας και Παυλίδης.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή