Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας: Μέσα Κασελάκης – Καλαϊτζάκης με Λευκορωσία

Οι Λεωνίδας Κασελάκης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα είναι στην δωδεκάδα της Εθνικής στην αυριανή αναμέτρηση με την Λευκορωσία.

27.11.2021 | 23:29

Εθνική Ελλάδας: Μέσα Κασελάκης – Καλαϊτζάκης με Λευκορωσία. Η Εθνική μας ομάδα μετά την ήττα της από την Μεγάλη Βρετανία θέλει πάση θυσία να γυρίσει τον διακόπτη κόντρα στην Λευκορωσία. Η αυριανή αναμέτρηση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια της «επίσημης αγαπημένης» στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Εθνική Ελλάδας: Μέσα Κασελάκης – Καλαϊτζάκης με Λευκορωσία. Εκτός από την παρουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος έλειψε από το ματς με τους Βρετανούς λόγω ασθένειας, η Ελλάδα θα έχει και δύο ακόμα αλλαγές στην δωδεκάδα της. Συγκεκριμένα, στους δώδεκα του Μανωλόπουλου είναι οι Λεωνίδας Κασελάκης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα ήταν και στην αναμέτρηση με τους Βρετανούς εάν δεν είχε ο Παναθηναϊκός την αναμέτρηση με την Ζενίτ στο ΟΑΚΑ. Οι δύο παίκτες πρόκειται να πάρουν τις θέσεις των Λίνου Χρυσικόπουλου και Χρήστου Σαλούστρου στην δωδεκάδα της Εθνικής.

Αναλυτικά η δωδεκάδα:  Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή