Super League 2

Εργοτέλης – Επισκοπή 1-0: Νίκη από το πέναλτι για τον Εργοτέλη

Οι γηπεδούχοι χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουατένγκ πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Επισκοπή στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ 2.

14.11.2021 | 17:24

Ο Εργοτέλης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αφού κατάφερε να κερδίσει στο Κρητικό ντέρμπι 1-0 την Επισκοπή. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και εν τέλει έφτασαν στην κατάκτηση των 3 βαθμών χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουατένγκ στο 33ο λεπτό.

Με αυτό τον τρόπο ο Εργοτέλης κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, την ώρα που η Επισκοπή για δευτερο συνεχόμενο παιχνίδι γνώρισε την ήττα.

Εργοτέλης: Τσέλιος, Κατσούρι (68’ Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα (46’ Κωστανάσιος), Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (60’ Κόνρααντ), Μπουρσέλης, Φαράγκ (46’ Μίκο), Κουατένγκ (78’ Ντουμάνης).

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (84’ Σουμπασάκης), Μπαρμπόσα, Ολιβέιρα, Πολυχρόνης, Μασιέλ, Νοικουράκης, Ντα Σίλβα, Πεντρόσα, Πέτρου (64’ Σκόνδρας), Καραγιάννης (50’ Γεωργούσης 84’ Τσάβος).

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή