Super League 1

Επιβεβαιώνουν από την Χιχόν τις διαπραγματεύσεις με Άρη για Γκαρθία

Τις διαπραγματεύσεις του Άρη με την Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Μάνου Γκαρθία επιβεβαιώνει ο προπονητής της ομάδας, Αμπελάρδο Φερνάντεθ.

21.07.2022 | 17:28

Ο Μάνου Γκαρθία είναι το τελευταίο όνομα που έχει συνδεθεί με την ομάδα του Άρη τις τελευταίες ώρες. Οιι Θεσσαλονικείς, ανέβασαν την προσφορά τους ώστε να καταφέρουν να τον αποκτήσουν. Μάλιστα ο προπονητής της Σπόρτινγκ Χιχόν Αμπελάρδο Φερνάντεθ, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό της ομάδας του με την Σανταντέρ όπου έληξε νικηφόρα 1-0 για την Χιχόν και ο Γκαρθία ήταν από τους καλύτερους, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους» ενώ δεν απέκλεισε ο γεγονός ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Αμπελάρδο Φερνάντεθ:

«Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, θα μπορούσε να μας δώσει πολλά, αλλά, απ’ όσο ξέρω, γίνονται διαπραγματεύσεις με τον Αρη. Θα δούμε, περιμένουμε να δούμε αν θα μείνει ή όχι».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή