Premier League

Eπιτέλους νίκη για Έβερτον

Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες ήρθε και η πρώτη νίκη της Έβερτον με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ στο «Γούντισον Παρκ».

18.09.2022 | 18:50

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρώτάθλημα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες πανηγύρισε η Έβερτον κερδίζοντας με 1-0 την Γουέστ Χαμ στο «Γούντισον Παρκ» στην κουτσουρεμένη 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με αυτήν την νίκη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 13η θέση έχοντας μαζί με την Σαουθάμπτον με 7 βαθμούς.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν από μέτριο ως κακό με πολύ ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στην επανάληψη και στο 49′ στην πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς ο Ιγουόμπι βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Μόπε και νίκησε τον Φαμπιάνσκι για το 1-0 των «ζαχαρωτών». Στην συνέχεια οι «Λονδρέζοι» πίεσαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 67′ η κεφαλιά του Σούτσεκ πέρασε άουτ και λίγο αργότερα είχαν δοκάρι σε εκπληκτικό πλασέ του Μπενράμα.

Ο Κονέ ήταν ο μοιραίος καθώς έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 84′ αφού νικήθηκε από τον Μπέγκοβιτς και στο 87′ αφού πέρασε τον τερματοφύλακα της Έβερτον έστειλε την μπάλα άουτ και η ομάδα από το Λίβερπουλ πήρε την πρώτη της φετινή νίκη.

ΕΒΕΡΤΟΝ(Φρανκ Λάμπαρντ): Μπέγκοβιτς, Ταρκόβσκι, Κόαντι, Μικολένκο, Γκέιγ, Πάτερσον, Γκρέι, Ονάνα, Μοπέ, Ιβόμπι, Γκόρντον

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ(Nτέιβιντ Μόιζ): Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Ζουμά, Κέρερ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Πακετά, Αντόνιο, Μπόουεν

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή