Super League 2

Επισκοπή- ΑΕΚ Β’ 1-3 – Διπλό για την Ένωση με πρωταγωνιστή τον Γιούση

Η ΑΕΚ Β' έφυγε με το διπλό από τον Ρέθυμνο με τον Χρήστο Γιούση να σκοράρει δύο φορές και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής

16.04.2022 | 17:56

Η ομάδα της ΑΕΚ Β’ συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα κέρδισε με 1-3 στο Ρέθυμνο την Επισκοπή. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Γιούσης. Ο 23 χρονος εξτρέμ σκόραρε δις και γενικά με την παρουσία του βοήθησε στην Ένωση να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων καιρών.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ. Η ΑΕΚ Β’ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, όμως της έλειψε η τελική πάσα. Από την άλλη η Επισκοπή αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Θεοχάρη.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση μπήκε φουριόζα. Στο 48′ λεπτό ο Γιούσης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός εξτρέμ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Η Επισκοπή μείωσε προσωρινά με τον Νοικοκυράκη στο 60′, όμως οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα, με τον Χριστόπουλο στο 90′ να σφραγίζει τη νίκη και να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης (19′ Σταθόπουλος), Τσάβος, Εμπόι, Νταρζίσιο, Σουμπασάκης (60′ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Παρράς (91′ Αρβανίτης), Ραντόνια (71’Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης (91′ Κορομηλάς), Τζούντα Γκαρσία (86′ Μπούσης), Μιτάι, Κοσίδης (71′ Χριστόπουλος)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή