Επαφή Καρυπίδη – Εμμανουηλίδη για την φραστική επίθεση | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Το Ευαγγέλιο της πιάτσας - Ευάγγελος Μίχος

overfm.gr | Super League 1 | Επαφή Καρυπίδη – Εμμανουηλίδη για την φραστική επίθεση

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, επικοινώνησε την την Τετάρτη (20/1) με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με αφορμή την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο νεαρός επιθετικός από άτομα στο γήπεδο.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, επικοινώνησε την την Τετάρτη (20/1) με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με αφορμή την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο νεαρός επιθετικός από άτομα στο γήπεδο.Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Άρη με 1-0, ωστόσο μετά τον αγώνα άτομα τα οποία βρισκόντουσαν στις κερκίδες του γηπέδου φέρεται να έβρισαν την μητέρα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η οποία δεν βρίσκεται στην ζωή. Σύμφωνα με τους κύκλους του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Εμμανουηλίδη την Τετάρτη, θέλοντας να τον ρωτήσει για αυτό το περιστατικό.

Ο επιθετικός «πράσινων» του είπε πως δεν άκουσε ποτέ κάποια φραστική εναντίον της μητέρας του, ενώ απόρησε πώς όλα αυτά πήραν τόσο μεγάλη έκταση. Μάλιστα, ο Καρυπίδης σκόπευε να κατέβει στα αποδυτήρια και να μιλήσει στο νεαρό, ωστόσο λόγω της έντασης του αγώνα δεν τα κατάφερε.  Πρόκειται άλλωστε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για τον ισχυρό άνδρα του Άρη, καθώς ο ίδιος είχε χάσει την μητέρα του σε ηλικία 19 ετών.

PLANET SPORTS