Εθνικές Ομάδες

ΕΟΚ – Τα συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την επιλογή του στην κορυφαία πεντάδα του NBA για τέταρτη σερί χρονιά [pic]

Η ΕΟΚ έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την είσοδο του στην κορυφαία πεντάδα του NBA για τη φετινή σεζόν.

25.05.2022 | 15:11

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει με τις εμφανίσεις του να καθηλώνει τον μπασκετικό πλανήτη. Ο «Greek Freak» και τη φετινή σεζόν είναι εντυπωσιακός, αποτελώντας τον ηγέτη εντός παρκέ. Κυριαρχεί τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση, απολαμβάνοντας το σεβασμό τόσο των συμπαικτών του όσο και των αντιπάλων. Ως επιστέγασμα των εξαιρετικών του εμφανίσεων είδε το όνομά του να βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της φετινής σεζόν του NBA.

Μάλιστα, ψηφίστηκε πανψηφεί για να βρίσκεται σε αυτή. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έσπευσε να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση έπειτα από τη νέα ατομική διάκριση του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και διεθνή με το σντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δείτε την συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή