Premier League

Έντερσον – Ανανέωσε με την Σίτι μέχρι το 2026

Η Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε πως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Έντερσον, θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2026.

01.09.2021 | 14:28

Το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι ανανέωσε ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, Έντερσον που τον κρατάει στο «Ετιχαντ» μέχρι το 2026. Ο 28χρονος τερματοφύλακας, κατέκτησε με τους «πολίτες» το πρωτάθλημα της Premier League, ενώ έχει κατακτήσει και δύο φορές στην καριέρα του το χρυσό γάντι στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, κρατώντας ανέπαφη της εστία του σε 95 από τις 194 συμμετοχές που είχε.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα, δεν θα ήθελα να είμαι πουθενά αλλού. Το να είσαι μέρος μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και να αγωνίζεσαι για να κατακτήσεις τρόπαιο, είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και αυτή η ευκαιρία μου δίνεται μέσα από την Μάντσεστερ Σίτι».

Ενώ μίλησε και για την συνεργασία του με τον προπονητή της ομάδας, τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή. Η συνεργασία μαζί του είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στην καριέρα μου και αυτό με έχει κάνει καλύτερο. Έχουμε πετύχει τόσα πολλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να φέρουμε περισσότερες επιτυχίες για τον σύλλογο.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή