ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έμφραγμα» για Λάτσιο, όλα μηδέν στο «Αλμπέρτο Πίκο»

Η Λάτσιο παρότι προηγήθηκε 2-0 ισοφαρίστηκε με 2-2 από την Έμπολι στο «Ολύμπικο». Στο άλλο ματς στο «Αλμπέρτο Πικο» λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Σπέτσια και Λέτσε.

08.01.2023 | 18:06

Ιδανική αυτόχειρας αποδείχθηκε η Λάτσιο. Οι «Ρωμαίοι» παραχώρησαν ισοπαλία με 2-2 στην Έμπολι παρότι προηγήθηκαν με 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα οι πρωτευουσιάνοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς ενώ οι «Τοσκανοί» στην 11η μαζί με Μπολόνια και Λέτσε. Οι γηπεδουχοι προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Άντερσον μόλις στο 2′ και του Τζακανι στο 54 και όπως όλα έδειχναν θα έπαιρναν την νικη. Λάθος όμως, λογάριαζαν χωρίς την Έμπολι η οποία αρχικά μείωσε με τον Καπούτο στο 83′ και ο Μάριν στο 94′ ισοφάρισε παίρνοντας έναν απρόσμενο βαθμό.

Στο άλλο ματς στο «Αλμπέρτο Πίκο» Σπέτσια και Λέτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην 17η θέση και τους νεοφώτιστους στην 11η μαζί με Μπολόνια και Έμπολι.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή