LIFESTYLE

Έμα Στόουν – Γιώργος Λάνθιμος: Η συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Η Έμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 στη συνέντευξή Τύπου για τη νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, με τίτλο «Βληχή».

05.05.2022 | 16:16

Μετά την παρουσία τους στο ΣΕΦ για το game 5 Ολυμπιακός – Μονακό, η Έμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκαν
το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 στη συνέντευξή Τύπου για τη νέα ταινία του διεθνούς φήμη σκηνοθέτη, με τον τίτλο «Βληχή».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έδωσαν το «παρών» στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους.

Η ταινία αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, «The Artist on the Composer».

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποδεχόμενος την πρόταση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ΕΛΣ Γιώργου Κουμεντάκη και της Διευθύντριας του ΝΕΟΝ Ελίνας Κουντούρη, υπέγραψε την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας «Βληχή». H ταινία η οποία γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο. Εκτός από την Έμα Στόουν, παίζει και ο διακεκριμένος ηθοποιός Νταμιάν Μποννάρ.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις σχετικές φωτογραφίες:


Πηγή: TLIFE

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή