RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Χρηστικά | Εξασφάλισε το σπίτι σου , τη περιουσία σου και την ηρεμία σου

Ο Βασίλης Μουντάκης γράφει για την ασφάλεια του σπιτιού και τι πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε σωστή ασφαλεία.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε ,οι ζέστες έκαναν την εμφάνισή τους με το καλημέρα . Μετά από ένα βαρύ χειμώνα προβλέπεται ένα θερμό καλοκαίρι. Απόλαυσε το καλοκαίρι ξέγνοιαστα και χωρίς το άγχος και τα απρόοπτα που μας απειλούν.

Ανεξάρτητα αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις , ένα είναι σίγουρο.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ [ κύρια ή εξοχική κατοικία ] είναι απαραίτητη σε όλους. Είναι παράλογο να πληρώνεις μια ζωή δάνεια ή να κάνεις οικονομίες και να στερείσαι μια ζωή για να αποκτήσεις ένα κεραμίδι και να το αφήνεις ανασφάλιστο.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Σήμερα οι κίνδυνοι που απειλούν τα σπίτια μας είναι πάρα πολλοί:

Φωτιά, Σεισμοί, πλημμύρες, χιόνια, καταιγίδες, κλοπές, ζημιές κλέφτη, τρομοκρατικές, Βραχυκύκλωμα, Έκρηξη, κακόβουλες ενέργειες , στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, θραύση σωληνώσεων, θραύση τζαμιών και καθρεπτών, αστική ευθύνη, αποκομιδή συντριμμάτων και ένα σορό άλλοι κίνδυνοι.

Όλα αυτά τα ακραία και απρόβλεπτα πολλές φορές φαινόμενα , δεν μπορεί να να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος .

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΡΚΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Όπως σε κάθε απειλή, ασθένεια, πανδημία η επιστήμη έχει τη λύση, έτσι και εδώ, βρήκε τη λύση. Η μοναδική λύση, το μοναδικό φάρμακο είναι η πρόληψη και η ασφάλεια. Κανείς μας δε ξέρει τη του ξημερώνει και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Προσέχουμε για να έχουμε , φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά [ λέει ο θυμόσοφος λαός ].

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

Η ασφάλεια δε κοστίζει, φροντίζει. Φροντίζει να αποκατασταθούν, άμεσα και σωστά, οι τυχόν ζημιές σε αξία καινούργιους.
Φροντίζει για την ηρεμία και τη συνέχιση της ζωής μας. Φροντίζει να αντιμετωπίσουμε με νηφαλιότητα την ατυχία, το απρόοπτο, το ξαφνικό.

Τη στιγμή της απόγνωσης μ φροντίζει για όλα. Φροντίζει να έχεις Αξιοπρέπεια, τη στιγμή που οι γύρω σου θα βρίσκονται σε απόγνωση και θα «ζητιανεύουν», χρήματα, αντικείμενα και οίκτο. Φροντίζει να συνεχίσεις τη ζωή σου , χωρίς φοβίες και αναστολές.

ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΛΟΓΟ ΔΑΝΕΙΟΥ

Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει άμεσα να μιλήσεις με κάποιον «καθαρόαιμο». Ενεργό Ασφαλιστή. Η τράπεζα ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει τα δικά της συμφέροντα και τα χρήματα που δάνεισε.

Τι περισσότερες φορές υπάρχουν μειωμένες καλύψεις , μικρότερα κεφάλαια [υπασφάλιση] και ακριβή τιμή.
Αυτό λέει η μακρόχρονη εμπειρία μου στο χώρο.

Μπορείς ελεύθερα να επιλέξεις τον ασφαλιστή σου και η τράπεζα είναι υποχρεωμένη , βάση κείμενης νομοθεσίας, να το δεχτεί.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΣΩΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ?

Το εξής απλό. Μιλάς με κάποιον «καθαρόαιμο» Ενεργό Ασφαλιστή. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει και φροντίζει να καλύψει σωστά τις ανάγκες σου.  Εφόσον καταγράψει όλα τα δεδομένα (είδος κατασκευής , ποιότητα κατασκευής , έτος κατασκευής, υλικά, τμ μέτρα και ένα σωρό άλλους παράγοντες που θα διαμορφώσουν το τελικό ασφάλιστρο).

Αυτός θα αξιολογήσει , θα εκτιμήσει και θα σου προτείνει καλύψεις , όρους , ειδικούς όρους , εξαιρέσεις , απαλλαγές και τελικό κόστος. Αυτός θα επιλέξει εταιρία και πρόγραμμα.

Να θυμάσαι ο άνθρωπος αυτός θα είναι δίπλα σου κοντά σου , τόσο κατά την ώρα της ασφάλισης αλλά το σπουδαιότερο, τη στιγμή της «αλήθειας».

Τη στιγμή της ζημιάς , εκεί θα φανεί η σωστή δουλειά και όχι η προχειρότητα. Αυτό δε μπορεί να γίνει μέσω τράπεζας, μέσω πλατφόρμας , μέσω ίντερνετ με 1,2 κλικ. Η Ασφάλεια της περιουσίας μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να το παίρνουμε επιπόλαια και αψήφιστα.

ΚΟΣΤΟΣ

Το τελικό κόστος όπως έγραψα παραπάνω είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων , αλλά για τα βασικά σε ένα σύνηθες σπίτι 100 τμ αξίας κατασκευής 130.000 ευρώ και με ένα περιεχόμενο 30.000 ευρώ δε θα ξεπεράσει τα 15 ευρώ το μήνα.

Αυτά και πολλά άλλα συζητάμε εδώ και 4 μήνες κάθε Κυριακή 3 μμ στον over fm 104,9
Στην αγαπημένη αλλά και μοναδική εκπομπή, αφιέρωμα στις ασφάλειες. «Τα Γκολ και τα φάουλ της Ασφαλιστικής Αγοράς».

Επιπλέον τους τελευταίους μήνες αρθρογραφούμε και στο site του σταθμού. Μοναδικός μας στόχος να αναδείξουμε τα οφέλη και την ΑΞΙΑ της ασφάλειας.

Κλείνω με την ευχή. Κανένα σπίτι να μη μείνει ανασφάλιστο φέτος το καλοκαίρι , αν χρειαστεί ας «θυσιάσουμε» μια μπύρα και ένα πιτόγυρο.
Με αγάπη και εκτίμηση,

Βασίλης Μουντάκης

«Καθαρόαιμος» Ενεργός Ασφαλιστής
www.1axia.gr


vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS