ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλος ο Βίλας Μπόας – «Σταματήστε με τις μ@λ@κίες σας»

Έξαλλος ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας με δημοσιογράφο μετά τη δύσκολη νίκη με 1-0 στο Στρασβούργο.

07.11.2020 | 13:16

Η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 στο Στρασβούργο της τοπικής ομάδας και σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας βγήκε εκτός ευατού με δημοσιογράφο μετά τη δύσκολη νίκη με 1-0 στο Στρασβούργο.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας, μίλησε στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, κάποια στιγμή, όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές του και κλήθηκε να σχολιάσει ότι ο σκόρερ Σανσόν ήρθε από τον πάγκο, ο προπονητής των Μασσαλών, «εξερράγη», αποδεικνύοντας ότι η πίεση στο «στρατόπεδο» της Μαρσέιγ, είναι τεράστια.

«Μια ομάδα είναι ένα σύνολο. Πως μας έσωσε ο Σανσόν ή ο Τοβέν; Εχουμε παίκτες που είναι εξαιρετικοί και κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να σταματήσετε κάποια στιγμή», είπε εκνευρισμένος ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Πόσα γκολ σκοράρουν οι Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι και Ρονάλντο; Τα παιδιά είναι καταπληκτικά, έτσι είναι. Μπορεί να είναι ο Τοβέν, μπορεί ο Παγέ. Πρέπει να σταματήσετε κάποια στιγμή. Κερδίσαμε 1-0, τι ψάχνετε; Σταματήστε με τις μα…ες σας. Συγγνώμη».

Για την έντονη κριτική που δέχεται για την κακή πορεία στο Champions League, ο τεχνικός, είπε για το ματς:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, σε μία δύσκολη έδρα, που μας βάζει ψηλά στην κατάταξη. Ξέρω ότι είστε αηδιασμένοι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είχαμε πρόβλημα με την πίεση στις πτέρυγες, αλλά με το 4-2-3-1, αποκτήσαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.Ημασταν λίγο τυχεροί, αλλά υπήρξε μια πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες».

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή