Τσαλγατίδης

Έκανε δεκτό το αίτημα του Μάτος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του Μάτος να επιστρέψει στην πατρίδα του και όπως πρώτος είχε αναφέρει ο OVER FM 104,9, ο βραζιλιάνος αποχαιρετά το «δικέφαλο του βορρά».

23.10.2020 | 20:12

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του OVER FM 104,9 με τον Λέο Μάτος να αφήνει την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται να αποχωρήσει από την χώρα μας τις επόμενες ώρες.

Ο ΠΑΟΚ εκανε δεκτο το αιτημα του Ματος για να παει Βραζιλια (εχει συμφωνησει ο παικτης για 2ετες στη Βασκο Ντα Γκαμα), καθώς ο Δικεφαλος σεβεται το γεγονος πως υπαρχει σοβαρο προβλημα υγειας σε κοντινο του προσωπο. Ο Ματος χθες επικοινωνησε με Ιβαν Σαββιδη και του εξηγησε την ολη κατασταση. Ακομα δεν υπαρχει συμφωνια ΠΑΟΚ-Βασκο Ντα Γκαμα αλλα ειναι πολυ κοντα σχεδον λεπτομερειες απομενουν.

«Με απόλυτο σεβασμό τόσο στην προσφορά του παίκτη στην ομάδα, όσο και στην προσωπική του επιθυμία που σχετίζεται και με προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και κάποιους μήνες, κάναμε αποδεκτό το αίτημά του να πάει πίσω στη Βραζιλία», ανακοίνωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ

Mάλιστα, ο Σαββίδης έσπευσε και να χαιρετήσει τον ποδοσφαιριστή, μέσω ίνσταγκραμ.«Καλή τύχη φίλε. Είσαι ένας πραγματικός νικητής. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. H οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ», ανέφερε στο ποστ του.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή