Διεθνή

Εφές – Γαλατασαράϊ 70-105: Θρίαμβος για την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη (vid)

Η Γαλατασαράϊ «ισοπέδωσε» με 105-70 την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ανατολού Εφές κάνοντας το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της τουρκικής λίγκας.

28.05.2022 | 08:39

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Ανατολού Εφές λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης Ευρωλίγκας διασύρθηκε εντός έδρας με 35 πόντους διαφορά από την Γαλατασαράϊ του Ανδρέα Πιστιόλη. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού αν και είναι το αουτσάιντερ της σειράς, έδειξε από την αρχή τις αναμέτρησης τις διαθέσεις της.

Στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με δύο πόντους (18-16), ενώ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 43-34. Το εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο της Γαλατά (36-18 το επιμέρους σκορ) συνετέλεσε καταλυτικά σε αυτή την αναπάντεχη και εκπληκτική νίκη της τουρκικής ομάδας.

Με τον Ανδρεά Πιστιόλι στον πάγκο της, η Γαλατασαράϊ έχει αναγεννηθεί αγωνιστικά και αυτό φάνηκε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ανατολού Εφές. Είναι ενδεικτικό, ότι ο τουρκικός σύλλογος σε 10 συνολικά αναμετρήσεις με τον Πιστιόλη στον πάγκο του μετράει ισάριθμες νίκες (7 σε κανονική περίοδο και 3 σε playoff). Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (29/5, 19:30).

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή