Bundesliga

Έ-Χ-ασε την ευκαιρία για κορυφή η Φράιμπουργκ

Την μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας έχασε η Φράιμπουργκ που παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Γκλάντμπαχ στo «Γιουρόπα Παρκ Στάντιον».

11.09.2022 | 20:34

Κλώτσησε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η Φράιμπουργκ η οποία παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Γκλάντμπαχ στο «Γιουρόπα Παρκ Στάντιον». Το απόγευμα η Ουνιόν Βερολίνου με την εκτός έδρας νίκη επί της Κολονίας πέρασε στην πρώτη θέση και η αντίπαλος του Ολυμπιακού την προσεχή Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ είχε την ευκαιρία με νίκη να την προσπεράσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν πέφτοντας πάνω στον εκπληκτικό Φλέκεν. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απεκρουσε τα σουτ των Τουράμ στο 14′ και Χόφμαν στο 28′ ενώ είπε όχι και στο πλασέ του δεύτερου ένα λεπτό αργότερα.

Στο 58ο λεπτό ο Λίνχαρτ έκανε λάθος αλλά ο Γκίντερ πρόλαβε σωτήρια τον Τουράμ ενώ στο 76′ είχαμε την μοναδική καλή στιγμή της Φράιμπουργκ. Ο Γεόνγκ από το ύψος του πέναλτι σούταρε αλλά ο Ζόμερ εντυπωσιακά έδιωξε και κράτησε την λευκή ισοπαλία που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ(Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Μ.Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κ.Γκίντερ, Σιλντιγιά, Χέφλερ, Γκρίφο (82’ Βάισχαουπτ), Εγκεστάιν (68’ Κεϊτέλ), Κιερέ (69’ Γεόνγκ), Ντόαν (81’ Σέιντ), Γκρέγκοριτς (83’ Πέτερσεν)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ(Nτάνιελ Φάρκε): Ζόμερ, Σκάλι, Μπενσεμπαϊνί, Φρίντριχ, Στιντλ (82’ Βολφ), Κράμερ, Βάιγκλ, Νοϊχάους (34’ Ενγκουμού, 82’ Μπόρχες Σάντσες), Κονέ, Τουράμ

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή