Δωρεάν τατουάζ στους οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | Διεθνή | Δωρεάν τατουάζ στους οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο

Η Ατλέτικο Μινέιρο θα κάνει δώρο στους φίλους της ομάδας ένα δωρεάν τατουάζ για ανα γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Σε μία ασυνήθιστη προέβη η Ατλέτικο Μινέιρο.  Η νέα πρωταθλήτρια του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, θα κάνει δώρο στους φιλάθλους της, δωρεάν τατουάζ για να γιορτάσουν. Ο Βραζιλιάνικος σύλλογος προχωράει σε αυτή την ενέργεια για να γιορτάσει την πρώτη τους κατάκτηση τίτλου εδώ και μισό αιώνα, ανέφερε την Πέμπτη ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Μπέλο Οριζόντε.Ο σύλλογος κέρδισε το τρόπαιο της Serie A το βράδυ της Πέμπτης νικώντας την Μπαϊα με 3-2. Έτσι, ο χορηγός της ομάδας είπε στους φιλάθλους ότι θα πληρώσει για δωρεάν τατουάζ την επόμενη εβδομάδα.

Ο χορηγός, η κατασκευαστική εταιρεία MRV, πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες την Παρασκευή. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι μέγεθος ή σχέδια προτίθεται να πληρώσει, ούτε αν θα εμφανιστεί το λογότυπο της εταιρείας, το οποίο θα κοσμεί επίσης το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται αυτήν την στιγμή για τον σύλλογο.

«Αυτή η δράση, η οποία αρχίζει τις 9 το πρωί στην έδρα της Galo (παρατσούκλι της ομάδας), θα είναι με σειρά προτεραιότητας», ανέφερε στην ιστοσελίδα του το «Radio Itatiaia».

Ο σύλλογος κέρδισε το πρωτάθλημα Βραζιλίας για πρώτη φορά από το 1971. Γι’ αυτό χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν με πυροτεχνήματα σε όλη την πόλη..

PLANET SPORTS