Conference League

Διπλό πρόκρισης για Γουέστ Χαμ, πεντάρα για Σίλκεμποργκ

Σημαντική νίκη επί της Άντερλεχτ με 1-0 πέτυχε η Γουέστ Χαμ μέσα στο «Κονστάντ Βαν Ντε Στοκ» κάνοντας το τρία στα τρία. Πεντάρα της Σίλκεμποργκ επί της Στεάουα.

06.10.2022 | 21:56

Μεγάλη νίκη επί της Άντερλεχτ με 1-0 στο «Κονστάντ Βαν Ντε Στοκ» σημείωσε η Γουέστ Χαμ κάνοντας το τρια στα τρία. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε ο Σκαμάκα στο 79′. Εντυπωσιακή η Σίλκεμποργκ η οποία συνέτριψε με 5-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου περνώντας στην τριτη θέση. Οι Κλινγκ στο 3′, Κουρσκ στο 8′ και Χελένιους στο 33′ με πέναλτι έκαναν το 3-0 του ημιχρόνου. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Θόρνταρσον στο 58′ και Άνταρσεν στο 71′.

Ευρεία νίκη πέτυχε η Μόλντε με 3-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς στο «Μόλντε Στάντιουμ» πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη . Οι Μπρίλιντσεν στο 10′ και στο 49′ και Χουσείν στο 58 πέτυχαν τα γκολ των νικητών. Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Ντνίπρο και Βαντούζ με τον Ντόβκικ να ανοίγει το σκορ για τους Ουκρανούς στο 8′ και τον Φερ στο 26′ να ισοφαρίζει για την ομάδα από το Λιχτενστάιν. Ο Γκάσερ στο 47′ έδωσε το προβάδισμα στην Βαντούζ και ο Πικχαλιόνοκ ισοφάρισε στο 78′ για την ουκρανική ομάδα.

Με 2-0 επιβλήθηκε στο Ερεβάν η Πιούνικ της Ζαλγκίρις και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς με την Βασιλεία που αντιμετωπίζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Ζουνίνιο στο 44′ καιΟτουμπάνχο στο 61′ τα γκολ των Αρμένιων. Σε ένα συγκλονιστικό ματς με πολλά γκολ η Μπάλκανι πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Σίβασπορ με 4-3 στο «Σίβας Στάντιουμ» με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς.

Πριν συμπληωθεί το πρώτο λεπτό ο Ούλβεσταντ άνοιξε το σκορ για τους Τούρκους με τους Τάγκι στο 20′ και Μποτογκού στο 31′ να ανατρέπουν την εις βάρος κατάσταση για τους Κοσοβάρους. Ο Κορένικα στο 66′ έκανε το 1-3, ο Γιέλσιχουρντ μείωσε σε 2-3 στο 75′ και ο Γιαταμπαρέ ισοφάρισε στο 91′ για τους γηπεδούχους. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο , ο Κρασίκι στο 94′ χάρισε την μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους. Τέλος η Νις χάρη σε γκολ του Πεπέ στο 54′ πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Σλοβάτσκο εκτός έδρας με 1-0.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή