Super League 2

Διαγόρας – Λεβαδειακός 0-4: Πάρτι με καλεσμένο τον Διαγόρα [vids]

Διαγόρας - Λεβαδειακός: Με πρωταγωνιστή των Κωστή, ο Λεβαδειακός επικράτησε στην Ρόδο του Διαγόρα με 4-0.

27.03.2021 | 16:21

Με πρωταγωνιστή των Κωστή, ο Λεβαδειακός επικράτησε στην Ρόδο του Διαγόρα με 4-0. Στο 16′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με τον Αθανασίου, όμως το σουτ του κατέληξε μακριά από την εστία. Ο Διαγόρας διατήρησε την κατοχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος ο Νίκας έφτασε κοντά στο 0-1, όμως ο Τσέλιο απομάκρυνε την κεφαλιά του. Το σκορ κατάφερε να ανοίξει τελικά με το πλασέ του Κωστή στο 73′, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα.

 

Έπειτα ο Λεβαδειακός πήρε τα ηνία του αγώνα, πετυχαίνοντας συνολικά ακόμα τρία γκολ. Το 2-0 έγινε στο 83′ και πάλι με τον Κωστή, αυτή την φορά με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Ο Πολέτο έκανε στο 90′ το 3-0, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Θεοχάρης με σουτ στο 95′.

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (88′ Νάτσης), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (67′ Κάκκο), Ντοριβάλ (88′ Τσιαντούλας), Λινάρδος (67′ Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (90′ Μαρίνος), Κονέ (78′ Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο (90′ Θεοχάρης), Συμελίδης (61′ Κωστή), Μπιανκόνι (78′ Μυτίδης)

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή