ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν αρέσει στη Σέλτικ ο Μπάρκας – Θα κινηθεί για νέο τερματοφύλακα»

Δεν είναι ευχαριστημένοι στη Σκωτία από τον Έλληνα τερματοφύλακα.

07.11.2020 | 12:32

Κακά τα νέα από Σκωτία για τον Βασίλη Μπάρκα. Οι ιθύνοντες της Σέλτικ φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του Έλληνα τερματοφύλακα και όπως ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Frank McAvennie, η σκωτσέζικη ομάδα θα κινηθεί για έμπειρο τερματοφύλακα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος, καθώς ταλαιπωρούταν από πρόβλημα στην μέση, ενώ αφού επανήλθε δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού.

Χαρακτηριστικά ο Frank McAvennie ανέφερε:

«Δεν νομίζω πως τους αρέσει ο Μπάρκας αυτή τη στιγμή γι’ αυτό έφεραν τον Μπέιν, αν και νομίζω πως τον Ιανουάριο θα κινηθούν για κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα, εκτός και αν ο Μπάρκας επιστρέψει και δείξει την αξία του. Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα με τους τερματοφύλακες γιατί δεν είναι σαν τους μέσους που κάνουν ένα λάθος και προχωράνε, αν είσαι τερματοφύλακας όλος ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου. Ο Μπάρκας είναι η αλήθεια πως δεν είχε χρόνο να προσαρμοστεί, όμως πλήρωσαν 6 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν και θα έπρεπε να μπορούσε να το χειριστεί».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή