Cuckolding: Όταν εκείνος θέλει να βλέπει τη σύντροφό του να κάνει σεξ με άλλον | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | Cuckolding: Όταν εκείνος θέλει να βλέπει τη σύντροφό του να κάνει σεξ με άλλον

Ακραίο; Ίσως. Υπάρχει; Σίγουρα. Eξηγεί πως έχει η φετιχιστική αυτή κατάσταση η Έλενα Φάκου. Για τα περισσότερα ζευγάρια η ιδέα και μόνο ότι ο ένας από τους δυο θα κάνει σεξ με κάποιον άλλο, τους οδηγεί στην τρέλα. Όχι όμως για εκείνα τα οποία έχουν το φετίχ του cuckolding. Tα ζευγάρια αυτά  τα οποία αγαπούν […]

Ακραίο; Ίσως. Υπάρχει; Σίγουρα. Eξηγεί πως έχει η φετιχιστική αυτή κατάσταση η Έλενα Φάκου.Για τα περισσότερα ζευγάρια η ιδέα και μόνο ότι ο ένας από τους δυο θα κάνει σεξ με κάποιον άλλο, τους οδηγεί στην τρέλα. Όχι όμως για εκείνα τα οποία έχουν το φετίχ του cuckolding. Tα ζευγάρια αυτά  τα οποία αγαπούν την εναλλακτική σεξουαλικότητα και το φετιχισμό έχουν διαφορετική νοοτροπία και ικανοποιούνται με αυτή τη σεξουαλική πρακτική.

Το cuckolding λοιπόν, προκύπτει όταν ο άντρας ερεθίζεται με το να βρίσκεται στο χώρο όπου η σύντροφός του κάνει σεξ με άλλον άντρα και μάλιστα δε θέλει να παραμένει άπραγος, αλλά να τους υπηρετεί. Σε πραγματικές μαρτυρίες, είναι αυτός που θα σερβίρει τα ποτά, θα αλλάξει τα τασάκια και θα ανοίξει ακόμα και το προφυλακτικό που θα χρησιμοποιήσει ο περιστασιακός εραστής της συντρόφου του. Πρόκειται λοιπόν για τον ‘κερατά’ ο οποίος αρέσκεται στο να είναι ‘κερατάς’ και θέλει να είναι παρόν κατά την διαδικασία της ‘απιστίας’, διότι το θέαμα αυτό τον ικανοποιεί όχι σεξουαλικά αλλά εγκεφαλικά.

Ένα τέτοιο ζευγάρι μίλησε μαζί μας και έλυσε αρκετές από τις απορίες μας. Μας είπαν ότι μετά από αρκετές αναζητήσεις κατέληξαν ότι τους ικανοποιεί αμοιβαία αυτή η επιλογή και ότι έτσι εκφράζονται καλύτερα σεξουαλικά. Θεωρούν πως για να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να απαρνηθεί τα αισθήματα της ζήλιας και της αποκλειστικότητας που συνήθως κυριεύουν τα ζευγάρια, αλλά μόνο για την ώρα του σεξ: Όταν τελειώσει αυτό, τότε επιστρέφουν όλοι στην κανονικότητά τους.

Όσον αφορά στον άντρα, αυτός είναι το πρόσωπο το οποίο φετιχίζεται με το να του επιβάλλεται να βλέπει τη σύντροφό του να κάνει σεξ με κάποιον άλλο ενώ εκείνος είναι παρόν αλλά χωρίς να συμμετέχει, επομένως δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή την πρακτική με το group sex. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν πρόκειται λοιπόν για ενδεχόμενο τρίο, σε καμία περίπτωση.

Ουσιαστικά το cuckolding σηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την σεξουαλική απελευθέρωση της γυναίκας καθώς πια και την ραγδαία αυξανόμενη κυριαρχία της στη σχέση με το άλλο φύλο. Και τούτο γιατί η γυναίκα είναι η Κυρίαρχος και στη σχέση της με το σύζυγό της αλλά επίσης είναι αυτή και μόνο αυτή η οποία επιλέγει τον αρσενικό-επιβήτορα που θα του επιτρέψει να κάνει σεξ μαζί της προσφέροντάς του ευχαρίστηση. Απέναντι και στους δυο δηλαδή ουσιαστικά εκείνη έχει το πάνω χέρι.

Το cuckolding είναι καθαρά και μόνο σεξ, ηδονή και ικανοποίηση για τη γυναίκα και τον αρσενικό επιβήτορα και μέχρι εκεί. Δεν αφορά “ρομάντζο” και δεν γίνεται με σκοπό να δημιουργηθούν προβλήματα στη συναισθηματική ζωή του ζευγαριού, ζήλιες, χωρισμοί, καυγάδες κλπ. Γίνεται, τελειώνει και ξεχνιέται. Δεν συμβαίνει κάτι έξω από αυτό.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνει ο κάθε ένας από αυτούς τους τρεις τη διαδικασία είναι ο εξής: H γυναίκα λαμβάνει την απόλαυση του σεξ και ο επιβήτορας επίσης, ενώ αυτός που δέχεται το cuckolding ερεθίζεται με την εικόνα της γυναίκας του που ξαφνικά αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο και τον ταπεινώνει σεξουαλικά αναγκάζοντάς τον να τη βλέπει να κάνει σεξ μπροστά του με άλλον. Εκεί εντοπίζεται και το στοιχείο της Υποταγής στο χαρακτήρα του μόνιμου συντρόφου: είναι φετιχιστής υπό την ευρύτερη ομπρέλα του BDSM. Επομένως όλοι λαμβάνουν απόλαυση ο καθένας με τον τρόπο του.

Σε ποιες περιπτώσεις όμως ένας άντρας μπορεί να γίνει cuckold; Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται εκείνοι οι οποίοι έχουν μικρό πέος το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας δεν την ικανοποιεί, ή προβλήματα στύσης. Μπορεί σε όλα τα υπόλοιπα η σχέση του ζευγαριού να είναι υπέροχη, όμως να έχει πρόβλημα στο σεξουαλικό κομμάτι. Αντί λοιπόν εκείνη να τον απατήσει κρυφά ή να τον χωρίσει, συναινούν και αποκτούν το cuckold lifestyle. Aν εκείνος την αγαπάει πραγματικά θα καταλάβει την αδυναμία του και θα κάνει την υποχώρηση η οποία τελικά θα τον βολέψει ή ακόμα καλύτερα θα του αρέσει κιόλας.

Κάποιοι άλλοι είναι απλά ηδονιστές, δηλαδή ερεθίζονται με το να βλέπουν άλλους ανθρώπους να κάνουν σεξ. Αντί λοιπόν να προσπαθούν να πάρουν μάτι αγνώστους που κάνουν πχ σεξ στο αυτοκίνητο ή έχουν ξεχάσει ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα, βλέπουν τη γυναίκα τους να κάνει σεξ με έναν άλλο άντρα.
Τέλος υπάρχουν και οι ασέξουαλ, αυτοί δηλαδή που δεν τους αρέσει και πολύ το σεξ. Αυτοί μπορεί να είναι άψογοι σύζυγοι αλλά με το να μην τους αρέσει ιδιαίτερα το σεξ αφήνουν ένα μεγάλο κενό στη γυναίκα τους, η οποία κακά τα ψέμματα θα το αναζητήσει αλλού.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ένας άνδρας πρέπει να διαθέτει μέσα του το σαδομαζοχιστικό φετίχ του να βλέπει τη γυναίκα του ως Κυριαρχική και τον εαυτό του ως Υποτακτικό ώστε να μπει στη συγκεκριμένη νοοτροπία. Τα υπόλοιπα είναι αφορμές, η βασική αιτία είναι οπωσδήποτε η προδιάθεσή τους. Και σίγουρα αυτή η λογική πρέπει να βρίσκει σύμφωνη και τη γυναίκα , να αντλεί ικανοποίηση δηλαδή από το να επιβάλλεται τόσο στον άνδρα της όσο και στον περιστασιακό εραστή της, επειδή αυτό αρέσει στην ίδια. Το cuckolding δεν είναι μια πρακτική στην οποία ενδίδει μια γυναίκα χωρίς να την εγκρίνει η ίδια. Δεν πρόκειται για μια ‘χάρη’ στο ανδρικό φύλο, εκείνη είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού και όχι οι άνδρες.

Συμπερασματικά λοιπόν ένα ζευγάρι γίνονται οπαδοί του cuckolding, όταν από ιδεολογία εκείνη θέλει να τον ‘ταπεινώνει’ κάνοντας μπροστά του σεξ με κάποιον τρίτο τον οποίο ταυτόχρονα χρησιμοποιεί, όλο αυτό όμως είναι κάτι που δεν κάνει κακό, αλλά μόνο καλό και στους άλλους δυο, διότι αντλούν κι εκείνοι με τη σειρά τους ευχαρίστηση. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, για κάποιους το να κάνει κάποιος σεξ με τη γυναίκα παρουσία τους, είναι το μυστικό για έναν καλύτερο γάμο ή μια ομορφότερη σχέση. Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, εκείνη αποφασίζει για όλα και όλους.

PLANET SPORTS