Conference League

Conference League – Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας του, δίνει απόψε (22:00, Cosmote Sport 2) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μαρσέιγ.

07.04.2022 | 10:40

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League έφτασε. Ο «δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισχυρής Μαρσέιγ και να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του   Ρασβάν Λουτσέσκου ψάχνει ένα θετικό απόψε αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (14/7) στην Τούμπα.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές. Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πάνοπλος στην Μασσαλία έχοντας ως μοναδικό τραυματία τον Γιάννη Μιχαηλίδη.  Απόψε ψάχνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Μαρσέιγ σε θεωρητικό επίπεδο έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή του ευρωπαϊκή του πορεία και να προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους του.

Από την πλευρά της, η Μαρσέιγ θα ψάξει την νίκη, η οποία θα της δώσει τον πρώτο λόγο αναφορικά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Ο Σαμπάολι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Αρκάντιους Μίλικ,  Κόντραντ Ντε Λα Φουέντε, Λεονάρντο Μπαλέρντι. Επίσης κάρτες συμπλήρωσε και δεν θα αγωνιστεί απόψε ο 27χρονος αμυντικός, Λουάν Πέρες.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή