Χαμόγελα με Καντουρί στον ΠΑΟΚ, ανησυχία για Αουγκούστο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Χαμόγελα με Καντουρί στον ΠΑΟΚ, ανησυχία για Αουγκούστο

«Καθαρή» ήρθε η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Αουγκούστο παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22/11) για τον πρωτάθλημα.

«Καθαρή» ήρθε η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Αουγκούστο παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22/11) για τον πρωτάθλημα.Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, ενόψει της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League.

Οι Αντόνιο Τσόλακ, Χάρης Τσιγγάρας και Γιώργος Κούτσιας ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ υποβλήθηκαν σε τεστ για τον COVID-19 και προπονήθηκαν ξεχωριστά από το υπόλοιπο γκρουπ.

Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί η συμμετοχή του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού.

Από την άλλη ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ελ Καντουρί, με τον μαροκινό να ακολουθεί κανονικά το ατομικό πρόγραμμα και την θεραπεία, ενώ οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

PLANET SPORTS