Media

Bundesliga αποκλειστικά στη Nova!

Το γερμανικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2021 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι αποκλειστικά στη Nova!

16.12.2020 | 22:02

Το γερμανικό πρωτάθλημα, ένα από τα θεαματικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, θα είναι από το καλοκαίρι του 2021 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποκλειστικά στη Nova!

O Όμιλος United, ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την Bundesliga International – θυγατρική της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (DFL) – για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων από τη σεζόν 2021-22 έως και το 2024-25 σε Ελλάδα, Κύπρο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Β. Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Βουλγαρία.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga, το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες πλέι – οφ ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Oι συνδρομητές των καναλιών Novasports με αφετηρία τη νέα σεζόν θα απολαμβάνουν αποκλειστικά πάνω από 300 αγώνες ετησίως του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Bundesliga θεωρείται από πολλούς το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, και όχι άδικα, καθώς μετράει 3.29 γκολ ανά αγώνα, τα περισσότερα από τα 5 κορυφαία της Γηραιάς Ηπείρου, ενώ συγκεντρώνει και τα περισσότερα εισιτήρια, έχοντας τη μεγαλύτερη πληρότητα γηπέδων!

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή