Super League 1

Ατρόμητος – Ιωνικός – Με στόχο την πρώτη τους νίκη οι γηπεδούχοι

Ατρόμητος και Ιωνικός κοντράρονται στις 18:15 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

23.10.2021 | 09:24

Ατρόμητος και Ιωνικός κοντράρονται στις 18:15 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, μετά το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν, αναζητεί το πρώτο της τρίποντο, στην προσπάθεια τους για μια νέα αρχή. Στο πιο πρόσφατο ματς οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 από την ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά στην ομάδα της Νίκαιας, η κατάσταση δεν διαφέρει κατά πολύ καθώς και ο Δημήτρης Σπανός και οι παίκτες του αγνοούν τη νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετά και την επικράτηση επί του Άρη.

Αναλυτικά οι αποστολές:

Ατρόμητος: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης. Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Ιωνικός: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Λουάν Λέιτε, Νίκος Βαφέας. Σπύρος Φουρλάνος, Ντιντιέρ Ντελγκάδο, Γιώργος Βαλεριάνος, Γιώργος Μύγας, Γιάννης Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μουστάκης,  Γιάννης Γκοτσούλιας. Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Βασίλης Πογοσιάν, Αλεξίς Ρομαό, Βουλνέτ Μπάσα, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Λευτέρης Ματσούκας, Ροτζέριο Τουράμ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή