Super League 1

Ατρόμητος: Έβγαλε ανακοίνωση κατά του Σιδηρόπουλου, θεωρούν ότι αλλοιώνει αποτελέσματα υπερ της ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος έβγαλε ανακοίνωση κατά του Σιδηρόπουλου, θεωρώντας τον ότι αλλοιώνει τα αποτελέσματα ύπερ της Ένωσης.

13.10.2022 | 20:41

Ο σύλλογος του Περιστερίου έβγαλε ανακοίνωση και δεν θέλουν τον Σιδηρόπουλος επειδή αλλοιώνει τα ματς της ΑΕΚ. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος εκτός από ελληνικά ματς, σφυρίζει και ξένα όπως εθνικών ομάδων αλλά και ευρωπαϊκών διοργανώσεων ενώ ήταν και σε φιλικό το καλοκαίρι στην Αμερική.

Θεωρείτε ως η δεύτερη κορυφαία σφυρίχτρα μετά και τον Τάσο Κάκο.

Σχετικά με τις δηλώσεις του συμβούλου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Κάραλης, ο Ατρόμητος έβγαλε ανακοίνωση  θεωρώντας πως θα αδικήσει τους φιλοξενουμένους και θα χαριστεί στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ατρόμητος:

*Στο ματς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου του 2019, στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το χέρι του Χουλτ στην περιοχή στο 28’ και για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Αλμπάνη που όντως η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

*Στο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ (17/10/21) στο οποίο θεωρούν στον Ατρόμητο ότι υπήρξε πέναλτι στον Κλωναρίδη από τον Ρότα ακριβώς πάνω στη γραμμή της περιοχής, αλλά ως VAR ο Σιδηρόπουλος δεν παρενέβη στην εξέλιξη του αγώνα, τονίζοντας μάλιστα αυτή η απόφασή του τον έθεσε εκτός ορισμών για πάνω από 1,5 μήνα.

*Τέλος, στον Ατρόμητο τονίζουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι συνολικά η ελληνική διαιτησία, αλλά συγκεκριμένα ο Τάσος Σιδηρόπουλος (στον οποίο δεν αρχίζει και τελειώνει η ελληνική διαιτησία), σημειώνοντας πως τον συγκεκριμένο χώρο δεν τον στήριξαν πρώτα οι τέσσερις εμπορικές ομάδες (συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ) φέρνοντας ξένους διαιτητές.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή