ΣΠΟΡ

ATP: Βάζει περιορισμούς στα toilet breaks [pic]

Τι θα ισχύσει και με τα ιατρικά τάιμ-άουτ.

22.11.2021 | 18:18

Οι οδηγίες της ΑΤΡ που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναμένεται να περιορίσουν τα toilet-breaks σε ένα ανά αγώνα και δεν θα διαρκούν πάνω από 3 λεπτά από τη στιγμή που ο παίκτης θα βρίσκεται μέσα στο χώρο της τουαλέτας, επιβεβαιώνοντας έτσι τις προθέσεις της Διοργανώτριας Αρχής που είδαμε να εφαρμόζονται πιλοτικά στα Next Gen ATP Finals.

Οι παίκτες επίσης θα έχουν 2 ακόμη λεπτά σε περίπτωση που επιθυμούν να αλλάξουν ρούχα, ωστόσο όλα τα παραπάνω θα έχουν δικαίωμα μόνο μία φορά ανά παιχνίδι και θα επιτρέπονται μόνο στο τέλος του κάθε σετ.

Η ATP εξετάζει επίσης νέους κανόνες και για τα ιατρικά τάιμ-άουτ, σύμφωνα με τους οποίους οι παίκτες θα έχουν μόνο ένα ανά αγώνα και διάρκειάς που δεν θα ξεπερνάει τα 3 λεπτά.

Το θέμα με τα διαλείμματα των παικτών κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις με κύριο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος είχε αποδοκιμαστεί τόσο στον ημιτελικό του Σινσινάτι, όσο και στο US Open από το κοινό, με τον ίδιο πάντως να τονίζει ότι δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή