Serie A

Αταλάντα – Βενέτσια 2-0 – Με δίδυμο Μουριέλ – Μέλε στην «οκτάδα»

Άνετη πρόκριση για την Αταλάντα, η οποία κυριάρχησε έναντι της Βενέτσια και πήρε τη νίκη (2-0) που της εξασφάλισε μια θέση στους «8» του ιταλικού Κυπέλλου.

12.01.2022 | 22:11

Ακάθεκτο συνεχίζεται το ταξίδι της Αταλάντα στο Κύπελλο Ιταλίας. Με τους Μουριέλ και Μέλε να πετυχαίνουν τα δυο γκολ του αγώνα, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακούστο Europa League επικράτησε «σβηστά» 2-0 της Βενέτσια. Έτσι λοιπόν, σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Οι Μπεργκαμάσκι μάλιστα δεν άργησαν να μπουν σε θέση οδηγού, αφού μόλις στο 12΄ο Μουριέλ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ , γράφοντας το 1-0. Το σύνολο του Γκασπερίνι δεν επαναπαύτηκε, προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα σφράγιζε την πρόκριση. Όμως, οι φιλοξενούμενοι… κρατούσαν γερά.

Η κυριαρχική παρουσία ωστόσο της Αταλάντα τελικά καρποφόρησε στο 89.’ Όταν ο Μέλε πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Την έστειλε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αταλάντα (Τζιαν Πιερ Γκασπερίνι): Μούσο, Σκαλβίνι (66΄Ντε Ρουν), Ντεμιράλ, Παλομίνο, Χάτεμπερ, Πετσέλα (73΄Μέλε), Κουπμάινερς, Φρόιλερ, Πεσίνα, Μίραντσουκ, Μουριέλ (73΄Πάσαλιτς)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή