Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να έχει πολλές απουσίες.

15.09.2021 | 16:26

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Κυριακή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής της ομάδας της Αρκαδίας, Μίλαν Ράσταβατς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αλί Μπαμπά και Τιλίκα. Επίσης στις υπηρισίες του δεν θα έχει και τον Σόνι. Ο Καμερουνέζος επιθετικός τραυματίστηκε στο τουρνουά που διεξήχθη στον Βόλο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο επανένταξης.

Αντίθετα o  Ριέρα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ματς με τον Παναιτωλικό και έγινε αλλαγή, τέθηκε στη διάθεση του Σέρβου προπονητή και θα αγωνιστεί κανονικά.

Οι «Αρκάδες» και ο «δικέφαλος του βορρά» χρειάζονται αμφότεροι τη νίκη, καθώς δεν πήραν το τρίποντο την 1η αγωνιστική. Να υπενθυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ, πριν τη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έχει σημαντικό αγώνα με την Λίνκολν για την 1η αγωνιστική του Europa Conference League.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή