Super League 1

Αστέρας-ΠΑΟΚ: Αναμέτρηση σε «πονηρή» έδρα

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται σήμερα (13.2) στις 18:00 τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

13.02.2023 | 10:55

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στις 18:00 τον ΠΑΟΚ σε μια «πονηρή» αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία (0-0) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Στα αγωνιστικά, Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματίας Ιγκλέσιας, καθώς επίσης και τους τραυματίες Μουνάφο και Μπαρτόλο για το σημερινό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έφεραν ισοπαλία στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός έχασε, ενώ ο Άρης κατάφερε με δυσκολία να κερδίσει.

Απο την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ είναι στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη αγωνιστική, ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Στα αγωνιστικά, εκτός απο τους γνωστούς απόντες, ο Κοτάρσκι παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη λόγω ίωσης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης, Σάββας
Τέταρτος: Κατοίκος
VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή