Super League 1

Αστέρας-Παναθηναϊκός: Η κορυφή περνάει απο την «πονηρή» Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης σήμερα (30/01) φιλοξενεί στις 21:00 τον Παναθηναϊκό σε ένα ζόρικο ματς για την 20η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

30.01.2023 | 10:50

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται 11η με 18 βαθμούς και στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο 89΄απο τον ΟΦΗ με 1-0.  Ο Χουάν Μουνάφο λόγω τιμωρίας θα μείνει εκτός, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Αντριάν Ριέρα και ο Ματίας Ιγκλέσιας. Τραυματίες παραμένουν οι Τιλίκα, Καπίγια και Βαλιέντε και δεν βρίσκονται επίσης στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο Παναθηναϊκός, μετά απο 20 αγωνιστικές, έχασε την κορυφή και βρίσκεται στο -2 απο την ΑΕΚ με 45 βαθμούς. Κόντρα στον Αστέρα ζητά νίκη για να επιστρέψει στην πρώτη θέση αλλά και για τα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται απο αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας και απο βαριά εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα απο τον ΠΑΟΚ με 0-3.

Στα αγωνιστικά, ο Μαντσίνι βρίσκεται στην αποστολή, ενώ επέστρεψε και ο τιμωρημένος Σένκεφελντ και ο τραυματίας Πούγγουρας. Εκτός έμεινε ο Βέρμπιτς λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Μάγκνουσον που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Διαιτητής: Τζήλος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Παπαδάκης
Τέταρτος: Ζαμπαλάς
VAR: Τζοβάρας, Θ.Μωυσιάδης

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή