Bundesliga

Αρμίνια – Βόλφσμπουργκ 0-3: Τεράστια νίκη για τους φιλοξενούμενους [vid]

Αρμίνια - Βόλφσμπουργκ 0-3: Ασταμάτητη για ακόμα μια φορά η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ.

19.02.2021 | 23:39

Η Βόλφσμπουργκ πήγε «υποψιασμένη» στην «Σούκο Αρένα» του Μπίλεφελντ και χωρίς να υποτιμήσει καθόλου την Αρμίνια, νίκησε άνετα με 3-0 ανεβαίνοντας προσωρινά στην 3η θέση της Bundesliga μετά από 22 αγώνες.

Οι «λύκοι» με την 5η τους νίκη στα τελευταία 8 ματς (έχουν και τρεις ισοπαλίες) διατήρησαν το αήττητο που έχουν από τις 3 Ιανουαρίου κι έκαναν ένα ακόμη βήμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Στέφεν με δύο γκολ, ενώ το ματς είχε τελειώσει από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μετά το τρίτο γκολ του Άρνολντ στο 55΄.

Η Αρνίνια, που προερχόταν από το 3-3 στην «Αλιάνζ Αρένα» απέναντι στην Μπάγερν, γνώρισε άλλη μία ήττα και παρέμεινε σε δυσχερή θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Μπρούνερ, Πίπερ, Νίλσον, Λάουρσεν (75′ Ντε Μεδίνα), Κουνζέ, Πριτλ, Ντόαν (60′ Γκεμπάουερ), Βλαπ (60′ Κόρδοβα), Βογκλσάμερ (60′ Οκουγκάβα), Κλος (89′ Σίπλοκ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Εμπαμπού, Λακρουά (83′ Πόνγκρατσιτς), Μπρουκς, Οτάβιο, Άρνολντ (74′ Φίλιπ), Σλάγκερ (74′ Γκιλαβογί), Μπάκου, Γκέρχαρντ, Στέφεν (74′ Μπρέκαλο), Βέχορστ (82′ Μπιάλεκ)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή