Super League 1

Άρης – Χωρίς τον Ματίγια για δύο αγωνιστικές – Καταθέτει έφεση η ΠΑΕ

Ο Χαβιέρ Ματίγια τιμωρήθηκε με την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League. Θα καταθέσει έφεση η ΠΑΕ.

11.02.2022 | 17:01

Ηχηρή «καμπάνα» για τον Χαβιέ Ματίγια. Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 120 ευρώ τον Ισπανό για χαφ για την απρεπή συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Άρη έπιασε τα γεννητικά του όργανα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η ΠΑΕ Άρης είναι εντελώς αντίθεση με αυτή την απόφαση και γι’ αυτό θα καταθέσει έφεση.

Αναλυτικά η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3129/4-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών καθώς και χρηματική ποινή ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή