Super League 1

Άρης – Χωρίς τον ανέτοιμο Σάσα και τον τραυματία Γκάνεα κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τον ανέτοιμο Σάσα και τον τραυματία Γκάνεα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής θα αντιμετωπίσει αύριο (20:00) ο Άρης την ΑΕΚ.

13.05.2022 | 15:35

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον «τελικό» για μια θέση στην Ευρώπη απέναντι στην ΑΕΚ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο». Πλέον άπαντες στις τάξεις των «κιτρίνων» έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον ιδιαίτερα κρίσιμο αυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Μπούργος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σάσα. Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Παράλληλα, ο Γκάνεα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Μπούργος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λουμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης και Ασλανίδης.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή